2018 Polaris SKS 146"

Må bare si at jeg gleder meg bare mer å mer :D
 
Jeg teller sånn på knappene hva denne angår. Hadde egentlig sagt meg ferdig med både nye scootere og Polaris, men så kom denne. Den er mer eller mindre alt hva jeg har etterspurt siden 2011, og som jeg til slutt ga opp på å vente på. Hadde den kommet i fjor hadde det vært en nobrainer.

Nå ser jeg at snowchecken på 10.000 er utvidet til 15 mai, og at det tillegg gis 10.000kr i kontant avslag hvis man ikke har innbytte. Så, 140k for en scooter som er mer eller mindre komplett utav eska, og med de 10k som er til rådighet med SC blir den ihvertfall det.
 
Har venta å lenge på en slik scooter og nærmeste jeg kom var Cat sin M8000 141 med smal forstilling og 66 mm belte. Men hadde fortsatt samme gamle motor som sliter med bogging og dårlig respons i bunn register. Så va var valget ganske enkelt for min del. BRP var ikke til vurdering engang da jeg hverken liker utsende eller pris :)
 
Ski Doo tester virkelig betalingsvilligheten til kundene sine. En ting er at de har en langt høyere pris på scooteren enn hva Polaris har. I tillegg har de en mindre snow check, og dessuten krever mange av modellene deres at man investerer ekstra i variatorkit, giring og ski.

Uansett hva, så blir sluttsummen for utlegget langt høyere om man sammenligner Polaris med Ski Doo. Men, jeg tror at selv om denne forskjellen er stor, så blir den mindre den dagen du selger scooteren. Polaris er ikke fremmede for å gi skikkelige knakelibrak-tilbud på overliggere, og dessuten ha en litt shady holdning til feil på scooterene sine. Begge deler skaper usikkerhet, og resulterer i lavere bruktpriser sammenlignet med Ski Doo.
 
Nå er vell sks 146 spesiellt billig?
Mener 2017 pro rmk ltd kosta 176 som er akkurat like mye som konkurrentene...
 
Nå er vell sks 146 spesiellt billig?
Mener 2017 pro rmk ltd kosta 176 som er akkurat like mye som konkurrentene...

Det er riktig. Med introduksjonen av SKS, begynte Polaris i Scandinavia i prise Pro-RMK som et premium produkt. Selv om SKS i USA koster mer, så koster Pro-RMK mer her hos oss.
 
  • Liker
Reaksjoner: fgyoib
Her for meg var pris uansett ett faktum som bestemte ny scooter for meg :D
 
Du vet når en måned føles som et år og andre føles som en dag? Du har 5 år venting på 6 dagers vinter i vente ;)
 
Noen som vet ca leverings tid for disse? Hørte de skal være utsolgt allerede på flere steder i landet :)
Spent på hvor leken den blir med utvendige vendehjul bak :)
 
Er det så veldig stor forskjell med utvendig eller innvendig vendehjul da? Til høsten får jeg min første scooter med bare innvendig vendehjul men forventer ikke noe voldsom forskjell.
 
Merke vel ikke så mye til det anna enn på rulla. Men på en såpass kort maskin blir det væl mye av sånn kjøring. ;)
 
Stor fare for det. Har også lyst på 2.5 Peak og no-slip :)
 
Stor fare for det. Har også lyst på 2.5 Peak og no-slip :)

For vårres føre trur æ næstn 2,25 peak blir artigere. 2,5 blir å spinne mer når d e litt hardere, som d jo e hær store dela av vintern, og da går mer krefter bare til å lage snefokk bak dæ ;)
 
Min erfaring med å ikkje ha utvendige vendehjul er egentlig at man ikkje merker forskjell med mindre det er veldig hardt og du ligger heilt på stussen :) da blir det litt mere vinglete
 
Min erfaring med å ikkje ha utvendige vendehjul er egentlig at man ikkje merker forskjell med mindre det er veldig hardt og du ligger heilt på stussen :) da blir det litt mere vinglete
Det kan absolutt være en fordel, for dem som lærer ser det kan dem gjøre syke manøvre på stussen:) hvorfor vil "alle ' fortsatt kjøre med slakt belte her? Flere har jo konkludert med at høvelig stramt er "tingen"
 
Snapchat-785640136.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: LarsK
Fikk min for over 1 mnd siden :p Og egenprodusert genser for oss som har bestilt SKS, som Hammerfest Motorsenter hadde laget for å gi det lille ekstra :D
 
  • Liker
Reaksjoner: LarsK
Kommer ikke sks til Norge med debbe farge komboen??
 

Vedlegg

  • 800-sks-146-red-3qlelf.jpg
    800-sks-146-red-3qlelf.jpg
    78,5 KB · Sett: 97