Scooter for barn/ungdom/dame

t-trim

Moderator
Medlem av ledelsen
FORUMSUPPORTER
8 Des 2006
1.724
566
Level
7
Tildelinger
11
Lavangen
Alle forgasser 2t motorer hadde vel det. Det eller Primer. Pumpe der du pumpet inn bensin rett inn i innsuget.
 
  • Liker
Reaksjoner: GR

GR

Medlem
3 Jan 2015
15
5
Rogaland
Svarte. Det dukket opp en tilsynelatende strøken MXZ 380 på Finn i dag, for en gangs skyld innenfor fornuftig kjøredistanse fra meg (i Sør-Norge), men så er den selvfølgelig uregistrert, og derfor uaktuell. :(


Utfordring å skaffe så gamle papirer, og er vel fort 15 lapper i reg/vrakpant osv. Men nå ble den solgt til noen andre allikevel, så da er det bare å følge med videre.

Skal også være sagt at jeg har kjøpt en barnescooter i mellomtiden, så jeg anser de to minste for dekket inntil videre, men den blir liten for han som blir 12 nå. Rives veldig mellom å gå for noe i 30-60hk klassen, eller å gå for noe friskere som far og kunne hatt det kjekt med, og gjerne frest opp med de gangene det er skikkelig dårlige forhold. Man MÅ jo ikke bruke all effekten selv om den er der. Hovedscooteren er en Bearcat, og selv om den går godt og trekker alt, så kan 350 kg Bearcat være et mareritt å få løs. Jeg har aldri kjørt noe lettere laget for løssnø, så har null peiling. Er det helt tragisk å prøve seg i løssnøen med feks en Xtrim 550, eller går det an å både komme seg frem og ha det moro?
 
Sist redigert: