Polaris 550 startrelee

P.S.

Medlem
18 Okt 2008
7
0
Nordland
Hei jeg har en ATV polaris sportsmann 550 forester som begynte allerede i høst å tulle... nesten hver gang jeg vrir på nøkkelen så klikker det i startrelee, og som oftest kommer motorlampa på. Og en sjelden gang så starter den helt normalt. Har nettopp byttet batteriet uten at det utgjorde noe forskjell.
Noen som har erfaring med det samme? og vet hvor jeg skal begynne å leite etter feil? å går det ann å få frem feilkoder i displayet?
 

s0lberg

Medlem
Forumsupporter
5 Apr 2011
522
180
Troms, Kåfjord
Har hatt samme problemet på mine polaris 500 og 550
Og på 550'n var jordingskabelen løs fra chassi.
På 500' var det selve releet som måtte byttes.

Kan ikke huske att motorlampa kom på. Men ikke sikkert jeg la merke til det.

Så begynn med å sjekke att jordingen er ok.
 

P.S.

Medlem
18 Okt 2008
7
0
Nordland
Blir mektig irritert her, nå er det blitt 4 minus grader så jeg har leita etter løse ledninger, finner ingen feil og i kveld så startet atvn helt uten problemer og ingen motorlampe. har gått over stort sett allt av koblinger og tenningslås med elektrospray nå. Kan det komme fukt inn i relee?
 

smaug1

Scooterfanatiker
Medlem av ledelsen
Forumsupporter
7 Apr 2013
5.572
3.557
Kunes
Sjekk ledningene fra styret og ned langs styrestammen akkurat i overgangen styrekonsoll/chassis. Polarisene er notorisk kjent for et mindre godt ledningsnett som ikke liker Norsk vinterkulde. Isolasjonen sprekker ofte og da gjerne i området rundt styrestammen der det er mest bevegelse ved svinging.
Sjekk også ledningen til føleren i innsuget. Det var tidligere et problem at den ledningen var for stram som førte til brudd i ledningen og noen rare feil. Husker ikke i farten om 550'ene også hadde dette problemet men er fort gjort å sjekke.