F

pro rmk

Noen som trenger en "pent" brukt motor
Likt: ztiggi
Mulig litt annet også om du leter. Noen ganger går det helt til helvette dessverre :(
 
Ja også like etter jeg kjøpte den og etter bare 3000km :tdown: Men ble satt i ny igår med balansert veiv, hona sylindre og nye wøssner stempel:woohoo: Vill være helt sikker på at jeg ikke er uten denne sesongen, sjøl om det gikk hardt ut over student lommeboka.
 
Likt: EJ
Kan ikke fatte at slik skal være mulig og at det aksepteres Ski Doo hadde en del dritt motorer i SDI tiden men de har nå klart å rodd seg litt på land. 300mil er jo absolutt zipp zero nada Enda en god grunn til at jeg aldri skal ha Polaris....
 
skido er bra det, men liker chassie til polaris bedre, virker som stempel skjørt har knekt og bombardet veivhus og knekt råde så har det vell fyrt litt på andre sylinder å delt motorn i to. Blir aldri mer støpte stempel heretter, bedre med bøyde skjørt enn knekte. Men en kompis av meg har nøyaktig samme maskin som har gått 12 500km så tror jeg har vært ekstra uheldig i dette tilfelle
 
Gikk selv for Yamaha 4T når jeg blei klar over alle problemene rundt om kring. Fingers crossed
 
Har sett råder gjennom veivhus på både skidoo og Yamaha. Om noen vil dømme det som sannsynligvis er en av skuterversens mest solgte motor pga noen uhelidige historier må gjerne gjøre det. Ellers kan vi jo se på rotax 800 ho, kjempemoro med elendig rykte...ac? Skal vi snakke litt om DD kassene? Osv osv . Kjør det du liker, uhell skjer å dyrt blir det uansett ;)
 
F Fjellsame Det er vel ikke stempelskjørtene som har vært problemet men sylinderskjørt som er svake og ble gjort sterker og sterker for hvert år til det ble sterkt nok. Andre stempel kan ikke gjøre noe som helst for å endre det. 2015 sylinder skal vel være gode greier. Klart stempel sjangling hjelper jo ikke på det heller.
 

Mediainformasjon

Kategori
POLARIS
Lagt til av
Fjellsame
Dato lagt til
Visningsantall
1.374
Antall kommentarer
15
Vurdering
0,00 stjerne(r) 0 vurderinger

Bildemetadata

Filnavn
CC17EF97-2AEF-4BB7-9A5F-E70389B52705.jpeg
Filstørrelse
195,9 KB
Dimensjoner
750px x 1334px

Del dette mediet