LYNX Xterrain RE- Brutal

6 Des 2015
32
4
Mære
Hva er de største forskjellene på disse to?
Jeg kjører mye led, og noe utenfor led. Går i isfiske og litt slede etc. bør æ ha 3700 eller 3900?
 
Xterrain re kommer i 3700 lengde, xterrain pro i 3900. Re har kyb-46 hlcr dempere og bredere forstilling enn pro. Brutal har 50cm belte hvor de to andre har 40. Har selv xterrain re 900 turbo, og bruker den til alt fra løype til løssnø og har ingen problemer med å dra tunge lass. Regner med 850 etec er minst like allsidig.
 
Re med kortere og 10cm smalere belte vil være enklere å håndtere, den har også bedre dempere og bredere forstilling enn brutal. Så den vil være bedre på led, men når det er sagt så er brutal overraskende behagelig etter løype. Men den gikk fort "tom" i høy fart, den har nok en del lavere giring, sikkert noen her som kan bekrefte dette.
 
Fikk ha en brutal på prøve ifjor, bare 1 dags test va nok til og overtale mæ til å bestille en sånn🤪 Virket veldig bra til all bruk, lek, løype å bk superpulk på slep👍 Selvfølgelig ikke like leken som smallbelte, men synes ikke den va tungkjørt. Hadde også en expition 900turbo, den va tungkjørt.
 
  • Liker
Reaksjoner: Kr Ingebrigtsen
Prøvde også brutal i vinter og syns den funket veldig bra👍 Sinnsykt godt grep i det beltet og ingen stress og leke seg med den. Man merker bredden på beltet ja men tror det er et bra kompremi når man drar en del sluffe osv. Har kjørt en 49 600 etec i 3 vintre men den blir for tam. Akkurat solgt den og må ha ny maskin.
 
  • Liker
Reaksjoner: ovlla
Jeg har hatt Brutal et år og kjørt rundt 1300 kilometer med den. Jeg synes den fungerer veldig bra etter løypa og f.eks kjøring med slede. Kommer seg godt fram i løssnøen. Ikke noe problem og leke seg litt med denne. Totalt sett en kjempeskuter. I forhold til en Xterrain RE så vil den nok oppleves mer stabil generelt sett både i og utenfor løypa. Brutalen min topper ut på rundt 120 km/t. Kan tenke meg at en RE vil toppe rundt 150 km/t.. Må innrømme at det er sjelden jeg er over 100 km/t .... :)
 
  • Liker
Reaksjoner: ovlla
Noen som vet hvordan giring brutal har, 120kmt er i minste laget, hørt varaiator kitt til den der dem har kjørt opp mot 170kmt.
 
Tipper den har Mountain giring. 19-51 eller kanskje til og med 19-53.
 
Ok, kjente under testkjøring i vinter at den gikk litt fort tom men testet aldri toppfarten, er mye belte som skal rundt så det hjelper ikke på, heller ikke det den er laget for, men hreit og kunne ligge med litt fart uten at den er tom.
 
Ok, kjente under testkjøring i vinter at den gikk litt fort tom men testet aldri toppfarten, er mye belte som skal rundt så det hjelper ikke på, heller ikke det den er laget for, men hreit og kunne ligge med litt fart uten at den er tom.
Samme synes jeg. Æ skal prøve DJ å SLP variator kit på den, mulig en 24tenner også, får se kosn den reagerer da.