vittige funn på finn:)

Hvis man har planer om å bygge en slik bil selv, vil det være verdt det siden det koster en formue å gjøre det selv. Om du bare skal ha en LC120, nei da er den ikke verdt det for deg.
 
  • Liker
Reaksjoner: 1 bruker
Screenshot_20190414-234554_Facebook.jpg

Ikke finn, men hvis dette er salgbar vare har jeg skrotet vanvittige summer :eek:
 
  • Haha!!!
Reaksjoner: petter Dass og smaug1
Var det ikke en her som så etter noe sånt? Skulle på tur og ville tørke klærne i hengeren? :D Får vel neppe registrert den der.
Hvorfor ikke? Er vel pr definisjon enda ei vogn, bestående av egenvekt og laste kapasitet? Så lenge man ikke overgår disse etter vei og ellers ferdes forsvarlig og innenfor rammene er det vel ingen problem å frakte denne langs vei?
 
Fordi den er hjemmesnekra til de grader. Hadde vært kjedelig om hele bakluka detter av i fart. :p
Hjemmesnekra ja, men hvertfall vanskelig for meg å se på mobilen at det er gjort noe uforsvarlig. Kan være helt greit og solid jobb men se jævli ut ;) er du blitt byråkrat nå i påsken? ;) jeg er bare blitt litt vanskelig, for moro skyld :p
 
Jeg har en del erfaring med tilhengere som er blitt laget for reintransport, ikke bare bare å få de igjennom, selv om alt er bygd formålsmessig fra grunnen av og med godt håndtverk (ikke jeg som lager, men bare fulgt prosessen).
 
Er strenge krav for dyretransport, helt riktig mener jeg forsåvidt.
 
Null problem og frakte en scooter med dette. Så lenge du får sikret lasten. Og holder deg innenfor totalvekten.. transport av dyr er mye strengere.
 

Ikke ofte jeg sier en PRO RMK er stygg, men denna var stygg :eek: Hvis selger leser dette, beklager :p
 
Husk å ta skjermbilde av annonser før de legges ut her. Annonsene varer ikke evig, og linkene vil slutte å fungere etter relativt kort tid.
 
  • Liker
Reaksjoner: Nyheim