Sverige stenger frem til 31.03.21 inntil videre..

Reimkiller'n

Moderator. BRP G5 pilot
Medlem av ledelsen
Forumsupporter
29 Jan 2008
5.734
4.124
Stor-Trøndelag
Da blir det en interessant vinter i form av scootersafari på nye steder siden Sverige med stor sannsynlighet blir stengt frem til 31.03 inntil videre.


Man får altså ikke, så langt jeg kan se, ikke reise inn selv om man har eiendom, og kan fremlegge fersk Covid-19 test negativ.. :(
 
E bare å gjemme seg der folk vanligvis ikke er ikke provosere osv så kan det gå bra trist er det uansett
Hvordan hadde du tenkt å løse det? Er jo sperregjerde langs grensen i hvertfall fra nord i Innlandet til Treriksrøysa, så det å laste av på Norsk side og bare fyke over er ikke akkurat endefram. Og de fleste overganger er bevokta enten av stasjonære mannskaper, eller streifvakter, så der er det jo risk for både avvisning, bøtelegging og karantenepåbud. I tillegg er Polisen i Sverige mer ivrige i skuterbevoktningen enn det norske, så risken for å dumpe borti kontroll er definitivt tilstede. MEN jeg er enig i at det er trist. Vi har alltid dratt over grensa, først og fremst fordi det har vært lettvint og raskt(6 km fra hytta til der vi har brukt å ha skutern stående). Ikke tror jeg det blir noen muligheter seinere i vår heller.:(
 
Alt er mulig, men jeg gidder ikke å gjøre meg til lovbryter både i moderlandet og broderlandet selv om jeg har sånn sett både lyst og muligheten..
 
Var no vel egentlig ikke sånn at jeg mente at man skulle lure seg inn i Sverige .vi er vel alle storkriminelle her på berget og kjører litt rundt på plasser folk ikke ferdes. Selv har jeg mye land /,skog og aldri sett noen kontroll på landet .selv om det er ulovlig det og da om man ikke har med skogsredskap .
 
Sist redigert:
Skivebom og eneste man oppnår er vel å få mer fart på turbinen til motstanderne :(
 
  • Liker
Reaksjoner: Pinhead1974
Jahh men her er det lite eller ingen løyper så da gjemmer folk seg der det er generelt veldig lite folk :( vi alle pleier jo å dra til søta bror å kjøre lovlig da.