POLARIS Stabilisatorstaget bikker fremover

MHP

Steile entusiast
25 Feb 2014
3.397
1.810
Hammerfest
Har montert T-rex si 36" forstilling på min 2016 Axys SKS og etter det har stabilisatorstaget hatt en tendes til å bikke fremover som vist på bilde. Dette skjer ved rullekjøring og hopping når forstillinga strekkes helt ut. Sjedde aldri med orginal forstilling. Noen som har forslag til fiks på dette?
received_373770200067478.jpeg
 
Du trenger lengre link. Sikker på at det ikke fulgte med eller er det kanskje meningen at det skal kjøres uten stabilisator?
 
Har du for lange dempere? Hvis ikke har nok smaug1 rett :)
 
Tenkte om dempere var litt lange ville armene falle litt lavere. Lengre lenkarmer er vel enkleste om du ikke fjerner stab stag da :)
 
Tenkte om dempere var litt lange ville armene falle litt lavere. Lengre lenkarmer er vel enkleste om du ikke fjerner stab stag da :)

Hadde ikke lyst å fjerne stabstag da jeg kjører en del i løypa og vil ha den ekstra lille stabiliteten som den gir. Skal ta meg en runde og se om jeg finner deler til å lage til en lengte link mellom stabstag og a-arm. ;)
 
Det er nok det beste. Andre alternativer er jo å se på mulighet for å shimse ut festene i chassis så sway baren kommer lavere, eller forlenge fester på a arm men vanskelig å se på telefon ut fra bilder om noe av det er greit å gjennomføre. Hvilket material er lenkarmene laget av? Ser nesten ut som plast på bildet?
 
Bygg ditt eget stag som er litt lengere, noen muttere, en gjengestav å noen ledd fra biltema så e du langt på vei.
 

Vedlegg

  • Screenshot_20190108-021506_Chrome.jpg
    Screenshot_20190108-021506_Chrome.jpg
    89,1 KB · Sett: 54
Kan kanskje få tak i link fra arctic cat. De skal være av stål og enkle å forlenge.:hmm: