ARCTIC CAT Sno pro 600 2008.

Slangen bak lyddemper kan ta i blokka og det gnikkes hull i slangen. Kommer til ved og ta av sluttdemper. Skal være nok og flytte slangen lengre ned på røret så den går klar av blokken. Ville sjekket dette først.
 
  • Liker
Reaksjoner: 1 bruker
Etter at scooteren har stått siden forrige post så var det På tide å kikke litt. :kaffe:
Den ene O-Ring topp-pakkningen var synderen, rookie av meg og skjønne dette før men sånn er det av og til.
Sjekket slangen som nevnt over og det er hakk og den ligger imot blokka som virker som en fryktelig dårlig plassering. Lakk ikke men vil alikevell bytte denne for å unngå at det skjer.
Bestilte pakninger til vannpumpa så byttet denne også likegodt (selv om alt var fint der)
Kjedekassa hadde også fått seg en nedtur og blitt herjet med av ei løkke på kjede som hadde delvis løsnet.
Slipte ned løkka som var løsnet og tror ikke jeg trenger å gjøre særlig mer enn å snu kjedestrammeren for at det skal bli greit. (Ikke en scooter som får betydelige summer fra scooter budsjettet i året)
Om noen har topp pakninger type 4 O-Ringer til 2008 sno pro 600 så hyl gjerne ut. :thumb:
Skal se om jeg får lagt inn et par bilder etterhvert.
 
Oppdaget lekasje på min etter sommeren, er nok pakningen på vannpumpa som er gåen, skal få byttet den. merkelig at det ikke skjedde på siste tur i vår egentlig..
 
arctic catten venter på snø, blir spennende å se hvor lenge den holder denne gangen :confused: for lite vedlikehold og feil bruk er vell de største grunnene til problemer men satser på å få noen fine dager med denne i vinter :thumb: (om snøen kommer i det heile tatt) gøy scooter er de nå ihvertfall!
IMG_20200116_162945.jpg