SKI-DOO Ski doo mxz 800

Turbone

Medlem
10 Feb 2019
5
0
Rissa
Hei er ny her å på scooterfronten.. kjøpte meg en ski doo mxz800 2003 for 1 mnd siden, den har gått knirkefritt til nå..
Parkerte den for 1 uke siden på hengeren med fronten i helling nedover (om de har noe å si) når jeg startet den som normalt nå så kjørte jeg den varm før jeg begynte å gi den sikkeli, men når turtallet økte så hørtest ut som den "druknet/kveltes" manglet liksom det lille siste:) det er gnist på begge plugga. Syns de er rart siden den funka optimalt for 1 uke siden.. kan de vere kondens siden det var -18 grader ute når den vært parkert å no 0 grader ? Har 1/4 tank nå..? Håper på tips å råd
 
Gode og riktige plugger på den? Bruk BR9ECS på den. Sjekk eksosventiler. Hvis ikke de åpner ved ca 7000 rpm går den som en dass. Slanger og solenoid må være isfri for at dette skal funke.
 
Ja har du pluggene... gjord ren eksosventilene idag å tok meg en tur men samme greiene..:( hmm typisk når snøen daler :p
 
Solenoiden ligger på høyre side av motoren. Er bare å følge slangen fra begge eksosventiler. Napp ut slangene og prøv i igjen. Merker du ingen forskjell er det lekkasje i slanger eller belg, solenoid som fjusker eller is i slanger.
 
Er ikke noe slanger til eksosventiler på denne. Står forgasser varmer på? Dette liker den nokk dårlig om det er varmt ute. Eller er det vel bare og rengjøre forgassere. Måle komp. Og bytte plugger.
 
2003 ja, stemmer. Litt før tiden med styrte eksosventiler. Forgasservarmer bør være av ja evt bare bittelitt åpen.
 
Takker for svar:) skal sjekke dette ut ikveld ;) pluggene er lys brun. Skal hive på nye plugger å.. kan jo selvfølgelig bare vere så enkelt å;)