Radien vs Rex2

Dagern

Medlem
16 Feb 2019
28
5
Alta
Vurderer å bytte inn en 17 xtrim re 800 til en 19 boondocker re 3700.
Har lenge tenkt på å gå opp en lengde, men hvordan er radien i forhold til Rex2? Er det verdt de ekstra kronene?
 
Ja. 850 e-tec er stikkordet her! Rex2 var/er et helt allright chassis men Radien er enkelt og greit sterkere, stivere, bedre kjøling og enda enklere å skru på. Bedre balanse, enklere å gå fra wheelie mania til ikke fullt så ellevill wheelie bare ved å flytte seg litt på scooteren. Dempere osv tar 10min å fjerne. Kanskje ikke det man har mest behov for men det gjør sitt til at man setter pris på hvordan ting er laget.
 
  • Liker
Reaksjoner: Dagern
Hva med -18 kontra -19 modell? Noen nevneverdige forskjeller?
Har en -19 modell for hånden men forstilling og boggie er en -18 modell. Dempere og alt. Er det verdt 20k ekstra for en ren -19 modell?
 
Det er montert 18 modell dempere og boggie på en 19 modell? Du vil ha en ren 19 modell. Bedre dempere(Kashima overflate = mindre friksjon og lengre levetid) og bedre geometri(som jeg antar er grunnen til at "noen" har tatt en boogie fra den).
 
Merkelig og enda mer merkelig at ski-doosenteret ikke har opplyst om det i annonsen. I min verden er den en 2018 modell fordi det var i grunnen det som utgjorde forskjellen. Det er gjort forbedringer på andre ting også, bla sekundæren, motorfester osv. Synd de har byttet spindelene også. Jeg skulle fått den billig for å ha kjøpt den. Bastardprodukter liker jeg ikke, særlig når det er snakk om nedgraderinger.
 
  • Liker
Reaksjoner: Dagern