Polaris sportsman 570 x2 2018

steenal

panther
27 Feb 2012
9
1
Gratangen
Kjøpte ny atv 8 oktober i år. Byttet inn min 550 x2 fra 2012. Fikk 42000,- for den gamle. Etter 1 uke med den nye oppdaget jeg at atv var skeiv stillt. 4,5 cm forskjell fra venstre til høyre side. Høyre side var lavere. Forhandler tar inn skuter, og hevder først at en demper er sannsynlig ødelagt. Hadde ikke kjørt noe tøft med den. Forhandler ga tilbud om å levere en ny i stedet. Fikk ingen forklaring på problemet. Det tok 1 måned å skaffe en ny atv. De leverte ikke ut den de hadde på butikken. De bestilte en ny. Noen andre som har opplevd problemer med polaris i fra Polen? Tydeligvis er alle maskiner i Europa derfra. Den nye jeg fikk for 1 dag siden er skeiv på styring. Lite fornøyd med situasjonen nå. Ekstra utstyr som front bøyle er også skeivmontert.
 
Det hørtes rart ut. EU-tilpasningen blir sikkert gjort i Polen(før ble det gjort i Italia) men normalt fungerer da en ny Polaris ATV helt utmerket i mange år. For meg høres det ut som at forhandleren er helt bak mål. Du må vel kanskje bare bite i det sure eplet og rette opp disse småtingene selv.
Hvis ikke det frister vil nok forhandler ta det på første service.
 
Vært noen problemer med dårlige bakdempere. Ang fanger så er det lett å justere selv, 4 skruer som er lett tilgjengelig. Evt bare få forhandler til å justere.