POLARIS Polaris Rush 600 dør ut ved pådrag

Erik K

Medlem
17 Nov 2023
3
1
Ytre Enebakk
Hei, har en 2010 mod som går helt rent på tomgang, men som jeg ikke får gitt gassppdrag med lenger, plutselig.
Samtidig så har også displayet blitt helt mørkt, vet ikke om dette kan ha noen sammenheng, men kanskje noen her inne har vært borti noe lignende.

Skrur svært lite på snøscooter, så dette er dessverre ikke min sterke side, men er jo fryktelig moro leketøy, så håper jeg kan få orden på den igjen:)

Håper på noen gode råd,

Mvh Erik
 
Høres ut som spenningsregulator mtp at display også har gått mørkt :)
Det er en lett fix som selv en som skrur lite snøscooter klarer å bytte.

Se etter denne i motorrommet
 

Vedlegg

  • rush vr.jpg
    rush vr.jpg
    67,7 KB · Sett: 29
Høres ut som spenningsregulator mtp at display også har gått mørkt :)
Det er en lett fix som selv en som skrur lite snøscooter klarer å bytte.

Se etter denne i motorrommet
Takk! Det hadde vært fint om det var en enkel fix. Vet du tilfeldigvis hvor jeg kan få tak i en slik lettest?
 
Høres ut som spenningsregulator mtp at display også har gått mørkt :)
Det er en lett fix som selv en som skrur lite snøscooter klarer å bytte.

Se etter denne i motorrommet
Hei!
Må bare takke for svar, byttet akkurat nå, og scooteren går som ei kule igjen og displayet er tilbake.
Tuuusen takk, for hjelpa.

Mvh Erik
 
  • Liker
Reaksjoner: Nyheim
Har en polaris rmk 600 2010 som og har mørkt display, dør ved gassprådrag og har spist 2 eco bokser. noen som vet om det kan ha noe med dårlig kontakt, kondens eller gåen spenningsregulator ?
 
Har en polaris rmk 600 2010 som og har mørkt display, dør ved gassprådrag og har spist 2 eco bokser. noen som vet om det kan ha noe med dårlig kontakt, kondens eller gåen spenningsregulator
Høres ut som at regulator er gåen. Hvis dette er årsaken, så skal du ifølge Polaris også skifte kondensator (capacitor).
 
Sist redigert:
Har en polaris rmk 600 2010 som og har mørkt display, dør ved gassprådrag og har spist 2 eco bokser. noen som vet om det kan ha noe med dårlig kontakt, kondens eller gåen spenningsregulator ?
Skift kondensator, spenningsregulator, sjekk jordkabel at den er intakt, koblet på rett sted og ingen korrosjon på kabelskoene.

Mange legger også ekstra jord.mellom motor og chassis.