POLARIS Patriot 850

rydningen

Medlem
14 Mai 2008
1.141
1.359
163
Troms
Kjøretøy
Polaris.
De 850 som fikk havari gjorde det for det meste etter få mil, veivlager på variator side var feilmontert eller fikk vandre mot veivskinke. På noen var det brukt for mye tettingsmasse som plugget oljekanaler. Derfor tenker eg det er veldig relevant å trekke frem erfaring med 850 etter 550km. 2020 får låsering på veivlageret, ellers lik, lageret ble låst i blokk med loctite lagerlås på 2019.

I forhold til ekspert på Polaris?

Garanti er en fin ting...

Ser det er endel som trekker frem Ski Doo sine motorer som det beste siden skivet brød, og for all del bra folk kjører vel og lenge uten havari. Men samtlige merker har noe de sliter med(reimer) som går ut over tiden man får i fjellet. Og reimer som går i hundre biter skaper problemer de og, for å si det mildt..

Kjør det du vil og er komfortabel med, føler meg mest hjemme på Polaris, og har ingen betenkeligheter med holdbarhet, aldri hatt havari på en original motor noensinne, har alltid vært tuklet med av meg selv eller andre når det har gått galt.

Melder meg ut her, lite glad i til dels usaklig kjekling om det ene og det andre med merker opp mot hverandre.Ha en fin helg videre :thumb: