LYNX Kommunikasjon

ingarbo

Medlem
5 Mar 2019
29
3
grovfjord
Hei..
Har en boondocker 13mod, har vert plaget med at det kommer opp komunikkasjon i display 2 siste dagene, kviterer ikke for des.hette.
Hadde samme problemet 1 gang tidligere i vinter, men da ble det i orden etter eg tok inn nøkkelen over natta..

Kan feilen ligge i instrument? Eller er det des.hette som bør kodes på nytt??

Skal inn å skifte det på garanti pga fukt, men håpet å få vente med det til etter påske hvertfall..
 
Har tatt inn å plukket sund innstrumentet nå for å få tørka ut litt fukt til i mårra.. sist dette skjedde så sto den ute nedsnøa i et par dager, men siste dagene den har stådd ute har det vært sol å knallvær så mulig d har fått fukten til å krype. Alt fungert perfekt når jeg tok den ut av garasjen på mandag
 
Har ingenting med fukt å gjøre. De tåler både regn og snø helt fint men det er noen med ujevne mellomrom som får feil på instrumentet og da er det bare å bytte.
 
Om det er instrumentet tror du det vil bli i orden med å bare skifte det eller må det inn å kodes?? Ser ut til at påska henger i en tynn tråd nå..
 
Nytt instrument kan bare kobles rett på. Parring skal skje automatisk. Kmstand følger men motortimer blir nullet eller var det motsatt? Brukt instrument må parres av forhandler.
 
Når eg ringte å bestilte d så sa de at de måtte kode km, men d kan de nå gjøre til vårn.. får ring å maspå de i mårra å få det sendt, eller hør om eg kan kåm å hent d i helga
 
Har du forsøkt å bare vri på "nøkkelen"?
Det er veldig vanlig at disse tuller men som regel løses det ved å vri litt på den.
Min 2012 Lynx Adventure ACE600 har for vane å holde på slik innimellom.
 
Da skal man normalt få DESS feil og nøkkel lampe i instrumentet. Communication fault er oftest can-bus kommunikasjonen mellom ecm og instrument som sliter.