Hvilke SLP produkter ønsker folk?

MHP

Pettersen Tuning
25 Feb 2014
2.838
2.060
Level
2
Tildelinger
3
Hammerfest
Som mange her på forumet kanskje har fått med seg så er jeg forhandler av SLP. Grunnet lite tid og problemer med shipping grunnet covid-19 ble 2020 en laber sesong salgsmessig. Solgte 8 MHP variatorkit og det var alt. Men for 2021 planlegger jeg å satase større på salg av SLP og lurer i den forbindelse på hva folk kunne tenke seg. Dette er for å vite hva jeg skal bestille inn på stock up ordre i sommer. Variatorkit til Polaris 800 og 850 blir det selvfølgelig, og har hatt en del forespørseler på SLP lyddemper så tenker å ta inn et par sånne. Vil folk ha til andre masiner enn polaris? Eventuelt noe annet folk ønsker å ha tilgjengelig i landet fra SLP?

Skjønner det er en del folk som ønsker ski fra slp, men de er såpass dyr i innkjøp og kapitalen i bedriften min er ikke så alt for meget enda til at jeg tar inn på lager. Så hvis noen ønsker nye ski til sesongstart så er det mulig på forhåndsbestilling :)

Pettersen Tuning kan følges på facebook for de som er interessert i det. Starter opp med chiptuning av biler nå i nærmeste framtid og satser på å kunne levere noe mer enn SLP på scooterfronten til vinteren. ;) Pettersen tuning logo.PNG