LYNX hengerlyskontakt

M-lian

Medlem
4 Sep 2017
81
3
7863
Hei.
min far kunne tenkt seg lys i altapulken sin. den er ferdig rigget med lys både i kupe og baklys. det er også hengerlyskontakt på den.
han har en 2012 lynx ranger 49 600ace som jeg da skal montere hengerlyskontakt på. er det bare å stjele strømmen fra baklykta eller må det monteres noen annen form for ledningsnett på den?
kun kyndige svar!
 
Kunne tenke meg flere måter jeg hadde løst det på men skal sitte spent å se på de kyndige svarene :)
 
  • Liker
Reaksjoner: 1 bruker
jeg har og flere måter å løse dette på men hvem vet. kanskje d finnes noe plug and play greier orginalt. tenkte om det var non som hadde gjort detta før da vettu
 
Hvis du lurer på hva som finnes originalt tror jeg alt er omtalt i verksted manualen i større eller mindre grad, den har alle som har sponset forumet tilgang til :)
 
Hvilken typer lys er det snakk om på sleden? LED? På BRP så går går baklys via et rele og ikke via noen gjort brytere så her hadde jeg lett bare koblet meg på baklyset. Bremselys et går naturligvis via bremsebryter men jeg tviler det er noe problem å bare henge seg på her også. Den helt ideelle måten å gjøre det på er å lage nytt ledningsnett til hengerkontakten med å benytte reler og kabler seg til batteriet. Bruker da bare originallysene til styrestrøm men for å være ærlig tror jeg det er overkill med mindre det ikke skal hentes mange titalls watt til sleden.
 
  • Liker
Reaksjoner: 1 bruker
Har vært i kontakt med forhandler angående dette, de trodde det gikk helt fint å bare hekte seg innpå org baklys, da var det kun snakk om et enkelt LED bak/bremselys på pulken...
Blir å skifte til LED-pære på scooteren for sikkerhets skyld..