Frivillig årskontingent 2021

Status
Stengt for ytterligere svar.
Vis vedlegget 76200

Frivillig årskontingent 2021

Vi ønsker stadig å være en reklamebanner-fri arena, og det oppfordres om å bidra med noen kroner slik at forumet kan overleve inn i fremtida. Fordelene med å yte litt støtte er flere, men kanskje først og fremst gir donasjon deg tilgang til et av verdens største digitale samlinger av verkstedhåndbøker for snøscootere.

Støtte kan betales på 3 forskjellige måter ( du velger selv hvilken metode som er best):
PayPal: Klikk her
VIPPS: 97006860
Konto-overføring: 4901 12 35386

Ved kontooverføring er det viktig at du skriver et innlegg i denne tråden, evt sender RS en PM.
Ved Vipps-overføring: legg igjen en kommentar med brukernavnet ditt.

Støttemedlemmer/forumsponsorer vil få rød farge på brukernavnet sitt samt en stjerne/medalje for gjeldende årskontingent. Det vanker også endel andre fordeler for de som betaler kontingent, f.eks tilgang til underforum som ellers er skjult for vanlige brukere, mulighet til flere linjer i signaturen, sletting av egne innlegg ++

Merk: forumfordelene varer i to perioder fra og med året du betaler, deretter må man gi sin støtte på nytt for å opprettholde tilgang til verkstedhåndbøker etc.

FOR FORHANDLERE (NYTT FRA NÅ AV):
Den gamle ordningen med fastsatt forhandleravgift faller bort. Medlemmer med eget firma kan legge ut egenreklame overalt på forumet, og dette krever nå kun at det bidras gjennom frivillig årskontingent.
Vippsa ??
 
  • Liker
Reaksjoner: RS
Status
Stengt for ytterligere svar.