Frivillig årskontingent 2019

Status
Stengt for ytterligere svar.

RS

Primus Motor
Medlem av ledelsen
11 Jan 2006
4.309
2.393
shutterstock_1194024529.jpg


Frivillig årskontingent 2019

Sesongen er mange steder allerede i full gang, og vi blåser i vei ny kontingent-periode i dag. I løpet av 2018 fikk forumet en større oppgradering i løpet av lavsesongen, og i høst gikk vi over på HTTPS og SSL-sertifisering som gjør at sikkerheten til brukerne økes betraktelig.

Vi ønsker fortsatt å være en "reklamebanner"-fri arena, og det oppfordres om å bidra til å fortsatt ha en slik møteplass eksisterende. Det brukes mange timer og dager i løpet av året på videreutvikling og vedlikehold av nettstedet. Fordelene med å yte litt støtte er flere, men kanskje først og fremst gir donasjon deg tilgang til et av verdens største digitale samlinger av verkstedhåndbøker for snøscootere. Videre er det verdt å nevne at muligheten for signatur er normalt sterkt begrenset, men støttemedlemmer har større boltreplass her med mulighet for mange linjer og ikke minst bilder!

FOR FORHANDLERE:
Forhandler-forumet PRODUKTER/TJENESTER krever en minimumskostnad på kr 2.000,- pr år for å kunne poste innlegg her. Men siden det er snakk om inntektsgivende reklame for bedriftene, så burde dette være en rimelig penge. Å annonsere i f.eks et scooterblad er langt dyrere. De eksisterende trådene i dette forumet skjules nå, og gjenopprettes ved innbetaling.

Støtte kan betales via PayPal:



For de som foretrekker direkte konto-overføring: 4901 12 35386
For de som ønsker å bruke VIPPS: 97 00 68 60

Ved kontooverføring er det viktig at du legger igjen en beskjed i denne tråden eller sender @RS en PM. Ved PayPal-overføringer er det anbefalt å gi meg et vink om overføringen, men det er ikke et must siden bekreftelsen mottas på epost uansett. Dersom betalingen via PayPal kommer fra en annen epost-adresse enn den du er registrert med her, er det viktig at du gir beskjed så jeg kan oppgradere brukerkontoen din.
Ved Vipps-overføring: legg igjen en kommentar i Vipps-appen med brukernavnet ditt.

Støttemedlemmer/forumsponsorer vil få rød farge på brukernavnet sitt samt en stjerne/medalje for gjeldende årskontingent. Det vanker også endel andre fordeler for de som betaler kontingent, f.eks tilgang til underforum som ellers er skjult for vanlige brukere, mulighet til flere linjer i signaturen ++

Merk: forumfordelene varer i to perioder fra og med året du betaler, deretter må man gi sin støtte på nytt for å opprettholde tilgang til verkstedhåndbøker etc. Det betyr at de som f.eks betaler kontingent i november vil beholde tilgangen sin et drøyt år.
 
  • Liker
Reaksjoner: 1 bruker
Kom som Julekvelden på kjerringa :hmm: , men julenissen er alltid presis :engel:.
Utført sponsing direkte overført til bankkonto.
Blitt en flott forum side :thumb: og God Jul til alle forumets brukere/ medlemmer.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.