Forslagstavla - innspill om forumet

Det kan funke.
Men ligger så mye gammelt til salgs som folk er å kommenterer på som er solgt for flere år siden som kommer opp, som burde vært slettet. Finn.no så ser man sine gammle annonser på profilen sin. Går ikke det å få til her?
Finn.no er et spesialbygd system for kjøp og salg - dette er bare et generelt forumsystem som vi prøver å tilby en arena for kjøp og salg i. Skal undersøke litt nærmere om det ikke finnes et bedre system for dette som kan implementeres i forumet :thumb:
 
Om di som har gammle annonser skriver solgt/slettes. Så kan vi fjerne den. Eller låse den
 
SOLGT-prefiks ligger inne på Salgs-delen, får håpe at flest mulig bruker den.
 
  • Liker
Reaksjoner: 3 brukere
Mange forum programvare er elendig på telefon med bare nettleser men dette forumet fungerer strålende med feks Chrome på telefonen. Jeg vil påstå nesten bedre enn på pc'en.
 
Er det ikke mulig å søke i innboksen? Innboksen min er for stor å bla i, men finner ingen søkefunksjon.
 
Er det ikke mulig å søke i innboksen? Innboksen min er for stor å bla i, men finner ingen søkefunksjon.
Har utvidet funksjonaliteten på innboksen nå. Ikke direkte søkbar, men hvis du klikker på "Filtrering" til høyre kan du angi f.eks "Startet av" eller "Mottatt av" og dermed søke opp PMer ift disse premissene. Håper det hjelper deg på vei :)
 
Hvis du nå bruker den vanlige søkefunksjonen hvis du er inne på PMene, så skal du kunne velge "Samtaler" i stedet for "Overalt" :thumb:
@Daltech
 
Må først gjenoppbygge søkeindeksen, så fungerer den.

Edit: nå er søkefunksjonen i drift.
 
Sist redigert:
  • Liker
Reaksjoner: LarsK