Arctic Cat 2019

Mulig det @Sunvang , men hadde det vært ingen problem å kjøre 8-9psi hadde flere gjort det tror nå jeg.
EDIT: Jeg vet jo at det går ann, men det kreves litt mere. Også av eier

Tror "feilen" ligger i personer som egentlig ikke har behov eller kunnskap, kjøper seg turbo pga det er tøft og kult, selv om de absolutt ikke har nødvendighet for det. Og de justerer eller skrur ingenting, og forventer att det fungerer optimalt med engang. Når det da skjer noe, eller de taper i drag mot andre, så klager de og syter over att turbo ikke funker osv osv.

Turbo funker. Men, det er ikke for alle. Mange som ikke burde ha mere motor effekt enn standard.
 
;)
 

Vedlegg

  • Screenshot_20180427-002827.png
    Screenshot_20180427-002827.png
    848,5 KB · Sett: 240
  • Liker
Reaksjoner: Da9el
Bestilte meg Alpha selv for noen uker siden og har tidligere hatt 16 mod hardcore, noe jeg lurer veldig på er hvor mye mindre olje og bensin bruker ctec2'n egentlig?:)
 
De har vel fått forbruket litt ned forhold til den gamle 800’n ja.
 
I innkjøringsfasen bruker den veldig mye olje, men etter innkjøringen bruker den veldig lite kontra eldre modeller.
Bensinforbruket på 18 kontra 17 er ikke så veldig stor. Har bare sjekket hvor mye vi har brukt et gjeng noen ganger etter tur. Og min 18 har alltid brukt noen liter mindre etter ca samme type kjøring iforhold til 17. Tipper rundt en 15% snillere på forbruket.
 
Har aldri tenkt noe serlig på forbruk på min 18 mod mountain cat og den gamle ombygde scootern min. Så lenge jeg har det gøy, så er jeg fornøyd. Men mountain catn min bruker garantert mindre bensin enn den gamle ombygde 860 firecatn min:) å mindre enn gamle 800 suzuki motorn.

Men syns ny motoren bruker lite olje, men er vant med å blande olje i bensin på gammel scootern. Men syns ikke ny motoren bruker mye olje i hvertfall.

Men å måle forbruk på gammel motor vs ny motor etter en dag med herjing, syns jeg er en dårlig måte å måle på:hmm: Eller at det ikke er en optimal måte å måle på. Da alle har forskjellig kjørestil og noen kjører mer enn andre osv:)
 
Vet det blir helt feil å måle sån, men det var eneste eg hadde å gå etter. Og tipper at 15% snillere ikke er langt unna sannheta isåfall
 
Vet det blir helt feil å måle sån, men det var eneste eg hadde å gå etter. Og tipper at 15% snillere ikke er langt unna sannheta isåfall
Neida er jo en liten pekepinne da, så ser den da:) Skulle bare nevne det sånn at folk skulle være klar over det. Kan godt hende at det er rundt 15%. Viktigste er at man har det gøy:D
 
Fikk en liten AHA opplevelse hær om dagen,nå som sneen har fått tine så danner det seg en haug med is midt under beltet når den står en stund, scooter blir da som sikkert de fleste vet utrolig lett å få på siden..hvertfall,jeg drev å fiklet på scootern,Tok tak og bikket den lett som en fjær på siden, da innsåg jeg plutselig at det må jo i prinsippet være noe liknende på Alpha med at rail er i midten :) tror nok Cat har truffet på noe bra hær som blir spennende å se hvordan det utvikler seg fremover,Kanskje forskjellige belter som f.eks kan være mer rettet mot sidehill osv. Dette vil jo kunne skreddersys i alle retninger med forskjellige stivheter og kammer.
 
Sist redigert:
  • Liker
Reaksjoner: Da9el og Kile
Hvit Alpha understell og ES setet. Modellen vises på HayDays. Mulig 6000 ES modell eller High Country Alpha? Eller en 9000 modell?

FB_IMG_1536385947834.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: 3 brukere
Tru om Arctic Cat hadde så mange forhåndsbestilte alpha one, at dem bare måtte hive mono på en 600 også:D
FE2E6CF9-0C4F-4E11-B5FC-50FDA23CD6DB.jpeg
 
Må jo si at det ser bedre ut i hvit/sort enn den litt gamledagse lillafargen.
 
Alpha 6000 kommer ikke til Norge i 2019 sesongen vistnok :tdown:
 
En hvor abtistab og deler av rails har falt av på. Deler er ikke å oppdrive før sommeren i USA i følge forhandlere ut i fra det som sies i innlegg.
FB_IMG_1544952324768.jpg