Actionkamera anbefalning.

M-lian

Medlem
4 Sep 2017
81
3
7863
Hei.
Er på utkikk etter nytt actionkamera tiltenkt scooterkjøring for det første. Kanskje litt crosskjøring også og noe bildetaking.

Noen som har noe bra erfaringer med et actionkamera som ikke gjør at alt ser så flatt ut? Må også være enkelt i bruk for en amatør som meg
 
Vanskelig å få det til å ikke se flatt ut når du filme med vidvinkel, uansett hvilket kamera. Har sjøl Hero 7 black og den filme i super kvalitet. Den har også bedre bildestabilisering enn de fleste andre kamera, så videoen blir meget stabil. Fester du kamera på hjelmen blir det neste seende ut som du har en gimbal på kameraet. Eneste negative jeg har å si om GoPro er at jeg sku ønske den hadde noe mer batteritid, men vet ikke hvordan det er sammenliknet med andre kameraer. :)
 
Mulig å ikke filme i "wide screen" på nyere go-pro? Synes at det er alt for bredt bilde, og for dårlig zoom på de fleste slike action kamera..
 
Normal, wide og superwide er vel linsa og ikke opptaket? Altså at det fortsatt filmes i widescreen-format?

Hvis man skal unngå at opptaket blir flatt vil det nok være best med et kamera som har to linser, jeg antar at prisen blir ganske mye høyere da.