Riksgrensen som møteplass

Etter å gjennom flere år dratt til Kilpis&Omegn rundt mars/april (høytiden) har vi nå mer eller mindre vedtatt at vi skal dra til Riksen denne sesongen. Vi satt jo bare å sikla over forrige sesongs forhold.
Utfordringen er at vi brukte å ta med oss et par scootere fra Premiumbil i Tromsø, som nå er i skifteretten med konkurs. Mao. tyder alt på den muligheten utgår i år.
Finnes det noen som driver utleie i området Riksgrensen? Er jo generelt veldig vanskelig å få leid seg "rett sort" scooter. Det har vel vist seg å være en vanskelig butikk å drive. Tenker da langbelta totakter.
Syntes å minnes at jeg kom over noen som leide ut Polariser der oppe, men klarer ikke helt å finne igjen linken/plassen når jeg googler.
Noen som har tips og innspill? Snakk om å leie 1-2 scootere.
 
Passerte der på lørdag, ca.30cm med sny nede med veien og vannet, såg steinat ut. Men vil tru at man kan kjøre tur, men vil anbefale å vere minimum 2 stk på turen i tilfelle man kjøre på stein;)
 
  • Liker
Reaksjoner: Nyheim
Var en tur i januar. Prøvde på bjørkliden men var blåst bært og en som jobbet der nevnte at det var mye mindre snø enn vanlig. Kjørte nedover senere, litt bedre men lite snø, som var pakket hardt og mye nedkjørt. Bare blitt værre ut fra det Tore skriver. Forholdene lar vente på seg.
 
Jeg var rett forbi krysset til Jukkasjärvi for ett par helger siden, og det var bunnløst. Vi vurderte og stoppe før Kiruna også, for det så veldig bra ut der også! Det negative med å kjøre dit, er at det er nesten helt flatt... Værtfall der vi var
 
Rimelig elendig er nokk denne ukas underdrivelse:) tipper det er hart og avblåst. Samt en god del is
 
Scooteren min står rett utenfor Kiruna. Fruen har hus der. Plenty av områder man kan kjøre på. Spørs hva slags kjøring man er ute etter. Eneste er at de fleste områdene rundt her, tilhører samebyer. De er ikke så veldig glad i grisekjøring. :p
 
  • Liker
Reaksjoner: EJ