Liste over seriøse/useriøse forhandlere, selgere og brukere

Ikke godt å si, men om den var i tolla ville det nok vist på sporinga :p Noe de pakkene mine ikke gjør :p
 
Ja man begynner jo nesten å tru det :p Begge pakkene kom til Los Angeles, ene 30 august, andre 15 september og siden da har de stått i ro :p Og de kommer ikke opp på sporing hos posten heller :p
 
Merkelig :eek: faan så kipt! Bank i bordet, men har aldri hatt noe trøbbel pakker fra andre sia av dammen :)
 
alle tings iboende fanskap.

Her for en 10 års tid siden måtte jeg vente i over 2 måneder på en forsendelse. Da var det et fraktfirma med det meget misvisende navnet "Nordisk Ekspress" som hadde avtale med USPS :mad:
 
Ja har aldri hatt problemer med forsendelser fra USA før. Har alltid fått de innen beregnet tidsramme som USPS eller andre selskap har gitt ang levering.
Men denne gangen har det virkelig stoppet opp. Trur om det er noe spesielt med de siden de går til LA og ikke andre plasser..
Begge tingene jeg venter på er liksom ganske viktig for å kunne montere alt på scootern :p
 
Jeg fikk en pakke stoppet i tollen i norge en gang som viste på sporingen att den enda var i usa. Fikk brev i posten etter lang tid om dette og måtte ringe og maile frem og tilbake for å få pakken sendt til meg:mad: Ellers så har jeg og fått mange pakker med USPS nå nettopp å har ikke hatt noe problemer, pakkene har og kommet rimelig kjapt.
 
Har samme erfaring med de. Pakkene har alltid kommet veldig kjapt fram, men da har ingen gått via LA. Og nå er begge pakkene stoppet framgang etter de kom dit. Får bare opp departed sort facility og så er det stopp :p
Bare å krysse fingre for at de faktisk kommer og at man slipper å måtte få tingene sendt over på nytt, men da kommer jeg til å be om å få sendt med noen andre :)
 
Da va festene til lysan kommet :D Mangle bare kabel fra SLP nå :D
 
Jepp :) Mens sporinga fortsatt viser at pakken har forlatt LA :p
 
Pakken ligger på posten her, da dama mi jobber i posten hvor pakken er levert inn :) Så i gettoen er den nok ikke :)
 
  • Liker
Reaksjoner: Kr Ingebrigtsen
Trenger ikke det nå som pakken ligger her på posten, hente lappen ligger framfor meg og pakken blir henta ut så fort jeg får anledning :)
Så regner med den andre pakken er her om en uke eller 2 da :)
 
Ja, men tenkte bare at sporingen slutter hos USPS når de sender den ut også tar posten over så du kan spore neste pakke på posten :)
 
Ah, har ikke tenkt på, men de viste ikke noe på posten sin sporing i går kveld :p Men nå er pakken her så da er det ikke lengere noe stress.
Da er det bare å vente på kabelen fra SLP, så er man good to go :D
 
  • Liker
Reaksjoner: Steinegal
Brevpost med sporing, endrer ofte sendings nummer når det kommer til norge. Når du får ut pakken, så vil du få posten sitt sendings nummer på lappen, og da kan du sjekke det.
 
Bestilte fra SLP den 16 sept, den 22. sept kom pakken til USPS facility i Los Angeles, og siden har den vært der..
 
Alle mine pakker fra USA via LA har stoppet opp i LA på sporing. Og uten noe oppdatering på sporing så dukker det opp en sms eller pakke lapp fra sitt lokale post uttak om at de har en pakke til meg :)
Ja det har gått tid før de kommer, men de har alle kommet men ikke til utregnet leverings dato på USPS sin nettside. De kommer gjerne en uke eller halvannen etterpå :)
 
Som sagt, alt jeg har fått før kom veldig kjapt men nå når det går via LA går det sakte og sporing stopper opp