POLARIS Pro Rmk. Mer å gjøre?

En tråd i 'PIMP MY RIDE' startet av Phazerboy, 12 Sep 2017.

 1. #1 Phazerboy, 12 Sep 2017
  Sist redigert: 12 Sep 2017
  Skal hente en 2013 Pro Rmk 800 155'' om en ukes tid.
  Den er påkostet over 40 tusen, med deler som bl.a Skinz løftebøyle fram og bak, Skinz fotsteg, Ice Age Bomber rails, EXIT dempere runt omkring, Splitter nytt Camoplast/Camso Serie 6 belte, dekalkit, RSI racebend styre, tunellforsterking, slides, Zbroz framvogn, 2015 spjeldhus og elstyring, C&A ski, osv osv.

  Noe mer dere kommer på som kan være kjekt å ha?:rolleyes:
  PS: Bilder kommer neste uke :)
   
 2. Er det standard variatoroppsett? Hvis nei kan du jo se på det. Gjøre underverker med et godt kit for å få kreftene i bakken ;)

  BTW denne tråden hører vel mer hjemme under pimp my ride. @Garamond
   
  • Liker Liker x 1
 3. Om det blir et prosjekt @MHP så skal vi flytte den :)
  Ellers liker jo folk turbo for mer futt, andre piper, variator kit som nevnt over, samt mange andre ting man kan gjøre for å endre utseende og tilpasse din kjøring. Kan være annet oppsett for lys, styre, ski osv
   
  • Liker Liker x 1
 4. Andre vekter ja :)

  Lommeboka sier nei til turbo.. :oops: Piper blir det ikke, da det er det som ødelegger scooterkjøringen. Masse bråk å leven = Klager, og begrenset kjøring. (Det er sånn jeg har forstått det ihvertfall :p). Har tenkt på headlight delete kit. :)
   
 5. Sneak peak :p 21556936_10159274803460162_1780296576_o.jpg
   
  • Liker Liker x 3
  • Sjalu Sjalu x 1
 6. Tøft :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 7. Har ikke erfaring selv men noen påstår enkelte piper ikke bråker mer enn originalt, bare litt grovere i målet. Selv er jeg også motstander av bråkepotte :)
   
  • Nyttig/lærerikt Nyttig/lærerikt x 1
 8. Bmp si pipe kan brukes med std. slutt potte og bråker ikke noe spesielt mer enn original, spi pipe og y-pipe fungere også med std sluttpotte
   
  • Nyttig/lærerikt Nyttig/lærerikt x 1
 9. Sikkert mange som er uenige men meg og kanskje noen som blir irritert, men jeg ser ikke påenget med et annet eksosanlegg hvis man ikke vil ha mer lyd og ikke porter eller borrer opp motoren i tillegg. På moderne scootre er det meget lite å hente på bare eksostrim. Generelt sett må man ha minst en 10% økning av effekt for at det er merkbart. Så på en scooter med 13-15 hk så blir den lille økningen av eksos på 7-10hk hvis du er heldig alt for lite. Den endringen man merker av et effektanlegg er endring i effektkurve, ikke mer krefter. Får å få scooteren til å føles raskere prøver gjerne produsenter å fremheve 2takts-kicket og lager noen ekstra hk bare for å ha et tall folk flest kan "relatere" til. På race-scootre hvor man hjerne vil ha alt av krefter på topp er eksos gjerne en populær oppgradering, men de tar også gjerne av på lattelig høye turtall om det skulle være en scooter man bruker til fjellbruk. Derfor vil jeg anbefale men mindre du skal ha bigbore eller turbo å heller bruke tid og penger på ting som faktisk får de kreftene du allerede har i bakken. Snakker da om variatorkitt, giring/reimdrift, osv. Kan vise til bakkeløpet jeg kjørte ifjor men standard scooter jeg kun hadde variatorkitt på og et annet belte. Kjørte ifra alle ski doo 850er, selv 850 mxz'n som ingen trodde jeg skulle kjøre ifra. Kjøre i mod. klassen mod hsk sine maskiner med gen. 3,6 og gen 4 prototype bigbore. Skituppen til maskinen med gen. 4 var bare rundt 1 meter lengre fram en skituppen på min scooter da vi passerte mål. Gen. 3,5 maskinen låg midt imellom. Dette er maskiner som visst nok skal yte rundt 170 hk, men det nytter ikke når de ikke får kreftene i bakken.
   
  • Liker Liker x 1
 10. På bakkeløp er der mye mer som spiller inn en hk. Førers kunnskap og fysiske fordeler/ulemper , type belte vs løype med mer er ting som veier mye mer enn hk. Kun på 2 ellers identiske maskiner med samme fører kan du nærme deg grunnlag for sammenlikning når vi snakker bakkeløp. Dette tør jeg påstå med ganske stor sikkerhet tross jeg ikke kjører bakkeløp. Ellers er jeg litt uenig ( ikke mye) ang pipe, for ei pipe som tuner +8-10 vi på delen av registert du bruker mest + et variator kit som klarer å utnytte dette vil nok være positivt for mange. At man gjerne kan hente disse gampene med annen topp og luftfilter mod er jo en annen sak og blir jo litt opp til hva den enkelte foretrekker. Det eneste man kan si er at 10+10 ikke nødvendigvis blir 20 når man snakker trim, og i fare for å bli oppfattet feil så mener jeg at ei pipe som gir +10hk samt topp og boksmod som gir +10 jo alene, ikke nødvendigvis gir 20hk ekstra sammen, det kan slå begge veier :) har sett folk trimme mindre hk en originalt med ettermarked deler . Kjører selv original cfi 2 800 i pro og er meget fornøyd med motoren, dette etter å ha eid flere modifiserte maskiner før. Kanskje bare det at man blir eldre? ;p
   
  • Liker Liker x 1
  • Nyttig/lærerikt Nyttig/lærerikt x 1
 11. Dette kommer mest bli en ren lekemaskin. Dra ut på fjellet, til Jorm eller Riksgränsen, leke i løssnøen, hoppe, droppe osv.
  Scootern ble bygd først for å bli en ren bakkemaskin, men innså ganske fort at han heller ville bruke den til noe annet.
  Det kommer bli fler forsterkninger i chassiet og i boggien, så det tåler min type kjøring.
  Effekten er jeg ganske så fornøyd med orginal (Går jo tross alt fra en F7, til en pro 800:rolleyes:).
  Siden alt er greit maskinelt, så kommer jeg se mer på hva som går å gjøre med utseende.
  Blir enten holo lykter eller headlight delete kit. (Har ikke helt bestemt meg).
  Finnes det Linq feste for Pro'en? Eller finnes det noe lignende feste, som kan kan bruke for å holde bensindunker, og tunellvesker?
  Blir muligvis Boss sete.
  Garantert knee vent kit.
  Kanskje sly dog ski.

  Ser nå at denne tråden kanskje passer bedre i ''Pimp my Ride'', så om admin hadde kunnet flytta den over dit, så hadde det vært supert :)
   
 12. Flyttet :)
   
  • Liker Liker x 1
 13. Takker :)
   
 14. har du et helhets bilde av scooteren?
  likte den farge kombinasjonen ganske bra :thumb:
   
 15. Kommer bilder når jeg får hjem den :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. Nå begynner det å ligne noe :) Bare ice age railsen igjen! received_10159269708735162.jpeg
   
  • Liker Liker x 4

Del denne siden