ARCTIC CAT Ingen lys på 2010 crossfire..

BrageDervo

Medlem
FORUMSUPPORTER
7 Nov 2016
48
Alta
Kjøretøy
Crossfire 800 HO
#1
Har mistet hovedlysene på scooteren og displayet reagerer heller ikke på langlys knappen.

Alt annet ser ut til å fungere, bak lys, display og eksosventilene åpner seg

Tips?
 
22 Jan 2010
1.686
Tromsø
Kjøretøy
Mercedes w211
Annet
Arctic cat M8 Snowpro 800 2008
Diverse
yamaha sl 300
zr600
xlt600
mxz700
lynx rave600
lynx rave800
m8 sno pro som blei til m rktek925
XF800 HC Sno Pro rktek 925
#3
sjekk om kontakten under den 3kant plata, i bak kant av eksosen er på!
og sikkringa, dette burde være en smal sak å fikse
 

BrageDervo

Medlem
FORUMSUPPORTER
7 Nov 2016
48
Alta
Kjøretøy
Crossfire 800 HO
#4
sjekk om kontakten under den 3kant plata, i bak kant av eksosen er på!
og sikkringa, dette burde være en smal sak å fikse
hvor sitter sikkringen på disse?

jeg mistenker fukt kan forårsake noe som dette så har åpnet en del kontakter til lufting
 
22 Jan 2010
1.686
Tromsø
Kjøretøy
Mercedes w211
Annet
Arctic cat M8 Snowpro 800 2008
Diverse
yamaha sl 300
zr600
xlt600
mxz700
lynx rave600
lynx rave800
m8 sno pro som blei til m rktek925
XF800 HC Sno Pro rktek 925
#5
sikkringen sitter helt framme ved ccu, på høyre side
 
22 Jan 2010
1.686
Tromsø
Kjøretøy
Mercedes w211
Annet
Arctic cat M8 Snowpro 800 2008
Diverse
yamaha sl 300
zr600
xlt600
mxz700
lynx rave600
lynx rave800
m8 sno pro som blei til m rktek925
XF800 HC Sno Pro rktek 925
#7
hvordan model?
 
22 Jan 2010
1.686
Tromsø
Kjøretøy
Mercedes w211
Annet
Arctic cat M8 Snowpro 800 2008
Diverse
yamaha sl 300
zr600
xlt600
mxz700
lynx rave600
lynx rave800
m8 sno pro som blei til m rktek925
XF800 HC Sno Pro rktek 925
#9
helt i fronten, ved luft inntak boksen, ligger det en liten svart box, med et lokk man kan ta av, når du tar av lokket, ser du sikkringene, mener det er ei blå pakning rundt, finner du ikke, ta bilde så skal jeg lage et merke dær den er, like ved ecu!!
 
22 Jan 2010
1.686
Tromsø
Kjøretøy
Mercedes w211
Annet
Arctic cat M8 Snowpro 800 2008
Diverse
yamaha sl 300
zr600
xlt600
mxz700
lynx rave600
lynx rave800
m8 sno pro som blei til m rktek925
XF800 HC Sno Pro rktek 925
#11
er det ikke et lokk på denne jeg laget røde krusseduller på??

20180730_220639.jpg
 
22 Jan 2010
1.686
Tromsø
Kjøretøy
Mercedes w211
Annet
Arctic cat M8 Snowpro 800 2008
Diverse
yamaha sl 300
zr600
xlt600
mxz700
lynx rave600
lynx rave800
m8 sno pro som blei til m rktek925
XF800 HC Sno Pro rktek 925
#12
eller husker jeg så feil??
 

BrageDervo

Medlem
FORUMSUPPORTER
7 Nov 2016
48
Alta
Kjøretøy
Crossfire 800 HO
#15
Er ikkje sikkring på 10 mod. Høres ut som spenningsregulatoren kan være defekt, eller defekt ledningsnett opp til lys og innstrument.
Kan defekt ledningsnett til lys og innstrument gjøre at revers ikke fungerer?? hørtes veldig rart ut synes jeg
 
8 Des 2015
73
Nordland
Kjøretøy
Bil og MC :)
#16
Jeg hadde samme problem på min 2014 Polaris SBA. Det var dårlig kontakt i pluggene i ledningsnettet som gjorde at reversen ikke alltid ville virke. Det gjorde også at lys foran på skutern ble borte, og av og til instrumentlyset. Rengjorde de med elektronikkrens og skrapet litt på kontaktflatene, samt satte de inn med kontaktspray, og alt ble helt i orden. Sprayene kjøpte jeg på Biltema for en billig penge.
 

BrageDervo

Medlem
FORUMSUPPORTER
7 Nov 2016
48
Alta
Kjøretøy
Crossfire 800 HO
#17
Jeg hadde samme problem på min 2014 Polaris SBA. Det var dårlig kontakt i pluggene i ledningsnettet som gjorde at reversen ikke alltid ville virke. Det gjorde også at lys foran på skutern ble borte, og av og til instrumentlyset. Rengjorde de med elektronikkrens og skrapet litt på kontaktflatene, samt satte de inn med kontaktspray, og alt ble helt i orden. Sprayene kjøpte jeg på Biltema for en billig penge.
Har skaffet nytt ledningsnett, men kan jo alltids prøve det som du sier først :)
Hva mener du med pluggene i ledningsnettet? altså plugghettene?
 

BrageDervo

Medlem
FORUMSUPPORTER
7 Nov 2016
48
Alta
Kjøretøy
Crossfire 800 HO
#19
Rareste me hele greia er at feilen har kommet mens scootern har stådd lagret inne hele sommeren
 
8 Des 2015
73
Nordland
Kjøretøy
Bil og MC :)
#20
Jeg mener kontaktene som sitter i ledningsnettet, de var korrodert og dårlig kontakt i. Altså kontaktene som du har tatt bilde av, den som er markert i rødt f.eks.
 

BrageDervo

Medlem
FORUMSUPPORTER
7 Nov 2016
48
Alta
Kjøretøy
Crossfire 800 HO
#21
Jeg mener kontaktene som sitter i ledningsnettet, de var korrodert og dårlig kontakt i. Altså kontaktene som du har tatt bilde av, den som er markert i rødt f.eks.
Har åpned opp alt av kontakter og dusjet ned med el rens, står for øyeblikket til lufting.
Fant en del korrosjon i noen av kontaktene, bla til baklys noe som jeg har hørt kan skape mye tull
 
8 Des 2015
73
Nordland
Kjøretøy
Bil og MC :)
#22
Har åpned opp alt av kontakter og dusjet ned med el rens, står for øyeblikket til lufting.
Fant en del korrosjon i noen av kontaktene, bla til baklys noe som jeg har hørt kan skape mye tull
Ikke alltid det er nok med kun spray, kan være nødvendig å skrape litt med skrujern eller lignende for å få vekk korrosjonen. Sett inn med elektrospray, lithiumfett e.l. for å beskytte mot fremtidig korrosjon :)