Bakkeløp i Sulis

Buss eller ikke, artig var det! Jeg fikk grei dreis på RMK'en min etter en stund, bare synd at det var for sent :( Bedre lykke neste gang.
Håper virkelig at de får til et løp til neste år, da er jeg der...garantert :thumb:

Nei bare en dag. Var det 24 eller noe som stilte? 18-19 stk i 800 klassen. De snakket om flere løp midt i sesongen til neste år. Ville vært nice. Ga mersmak :)

Bei en liten pokal i helga:) Seier i 600 og vant finaln mellom finale vinneran i 600-800 og åpen klassen:) Kjørt 14 løp og tapt bærre 2, sei me fornøyd me da:)

• Liker
Reaksjoner: yammi
Ja gjor da, har kjørt et par løp før nån år sia så visst da va skøy:) Ikke sekker, men 50, nåkka sa de der oppe. veit ikke om da bei rapportert ned på slutten.

NMK Bardu takker for at dere er fornøyd med gjennomføringen, vi har sakt oss villig til å komme ned neste år for støtte hvis det blir behov for det. ja det skal prøves å få løpet noe tidligere neste år. det må jobbes med å få til tilsvarende i andre bakker, det er bare å stå på å prøve å påvirke rundt i området. Vi er nå over 50 stk til i helga i målselv, over max taket. Ja vi gleder oss til å få masse action igjen.
Men det var mye bra kjøring i sullis artig å arrangera når det er mye flinke førere og funksjonerer til å hjelpe til å få til et bra arrangemang.