2018 Polaris SKS 146"

Noen som vet hva som kan være årsak til at man kun har baklys men ikke bremse lys?
 
Trur ikke nu er tia for å kjøre på Skaidi og i område rundt. Var en liten runde idag og det var bare is-skare. Enkelte plasser klarte ikke kammene å bryte igjennom og ble bare stånde på en plass og spinne og hvis jeg kom igjennom var det ingen grep i sukkersneen under. Når skian gikk igjennom var skara så hard at den går rett frem og du må direkte bryte på styret for å klare å svinge. Anbefales å vente på mildere vær eller mer sne. ;)
 
Ja var snodig føre i går å.. Scooteren skal inn etter nyåret. Får ikke kjørt før det uansett. Må stramme opp litt skruer, få sjekka bremse lyset og det er en del olje spray fra Y pipe
 
Ja var snodig føre i går å.. Scooteren skal inn etter nyåret. Får ikke kjørt før det uansett. Må stramme opp litt skruer, få sjekka bremse lyset og det er en del olje spray fra Y pipe

Ja olje fra y-pipe er vel et kjent fenomen på 850 :eek:
 
Den som har funnet opp plassering av justering av demper i understell sku vært slått.. Justering av fjærer ingen problem. Men justerings skrue til demper er jo umulig å komme til omtrent....:tdown:

Noen som har fått litt km på sin? :)
 
Kipt da. Det er jo faktisk en ting som burde være lett og komme til og justere. Er jo noe man ikke bare setter i en posisjon og har der liksom.
 
Klarer å komme ca til men vanskelig å vri på hjulet pga trang plass. Absolutt ikke noe man enkelt gjør med hansker på :tdown:

Snapchat-1919839482.jpg
 
Ser bedre ut på bildet enn hva det faktisk er. Trur jeg var heldig med vinkel :rolleyes:
Har justert torsjons fjærer så håper det holder til mitt bruk :)
 
Får satse på det :)
Men har jo litt med forholdene etter løypene osv da.
 
Kjøre mye i skog med bekkefar osv man ska krysse. Org innstillinger så bunna den lett når man sku smette over. Så måtte stive av litt :)
 
Ja dempere må man justere litt på innimellom.
Spent på mine nye dempere framme, med QS3. Da kan man veldig enkelt justere mellom mykt og stivt oppsett :)
 
Ikke godt å si. Bak demper klarer man å justere med litt stødige fingre. Frem demper må man enten fjerne ett løpehjul eller ha veldig små fingre. Jeg klare ikke det hvertfall
 
Er det sånn en-knott-gjør-alt løsning ala Ski-doo easy adjust så du trenger ikke å komme til en liten skrue for å justere høy hastighet?
 
Etter ett par mil til på scooteren på ymse føre, så har jeg lagt opp meg ett par meninger om hva jeg synes om scooteren :)

+ Meget rapp og responsiv scooter i forhold til hva man er vant til. Lettkjørt som fy og reagerer veldig lett på fører innputt. Grepet i beltet er over all forventning. Bremselyset har reparert seg selv tilogmed :rolleyes:

÷ Beltet raper over hysterisk etter 15 km. Justering av dempere er en flopp. Idiotisk plassering av justerings skrue. Stigbrett samler sykt mye snø fremme i fotbrønn og bak på stigbrett.

Ellers er jeg veldig fornøyd i forhold til hva jeg hadde forventet :)

Snapchat-1103705885.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: Eskimo og lucas9020
Justeringsskruen på variatoren løsnet hos meg..

Virker som det er noe som skjer hos mange verden over på rmk og sks modeller. Slakt belte etter kort tid på flere 146 i USA også, slik som på min.