Trekkbil, tilhenger og scooter

Hvorfor får man bare opp et sikkerhetsproblem når man skal laste opp bilde her ? Prøvd alt nå .Er snakk om fra mobil .Logget ut og inn prøvd å lastet opp fra forskjellige plasser på tlf . Og det går fint å laste opp bilder i andre tråder
snowmobiletrailer.jpg

Funker fra min PC...
Vet ikke hva som er problemet.
Bruker du app, eller er dette fra nettleser?
I tilfelle hvilken nettleser/app?
 
Godt å høre - vi får håpe det vedvarer ut i det nye året ...


;)
Ser du ønsker å dra det ut av kontekst så: jeg sitter med god drikke, fenalår og annet snax, det er snø ute og skutern fungerer, kontoen er ikke helt tom tross det er over jul, jeg fikk mye av det jeg ønsket meg mest til jul å vet jeg har det bedre en mange . Håper du har rett, og det samme gjelder for deg :)
 
  • Liker
Reaksjoner: Krom
Bruker Chrome på Samsung s6 får se om jeg ikke prøver fra pc senere .men rart jeg klarer å laste opp i andre tråder
Ja dette var rart. Kunne du testet på en annen telefon, hvis du har tilgjengelig? Sånn for å fjerne enhver tvil at det er telefonen som er problembarnet her.
 
Jeg kjøper led på rull på eBay.
5050 led med silikon beskyttelse og 3m teip,da har du mye lys pr meter om man velger de hvor diodene sitte tett. 5 meter kostet rundt 150 kr . Klippes i ønsket lengder. Krever at man er kjent med loddebolt.
 
  • Liker
Reaksjoner: Nortech
Har ikke prøvd med mere en min summit t3 og svigers 5900 og da ser det ut til å kunne gå med en til om man rygger den inn men det blir i så fall veldig trangt .
 
Har ikke prøvd med mere en min summit t3 og svigers 5900 og da ser det ut til å kunne gå med en til om man rygger den inn men det blir i så fall veldig trangt .
Okei :) tenkte bare siden det er plass til min 850 154 summit samt en ny lynx 59 baki våres bk som er 185x360 innvendig..
 
Kjøpte denne til tyveri pris. 185 x 330 mål. Trengte litt hjelp men ble en bra henger og kan bli bedre når den får ny plate og bremser.
Noen som vet dimmensjon på bremser på gaupen med 750 kg kapasitet og brems?

received_10156114182411639.jpeg